Filteren op

Merk

Merk

Home

Subcategorieën

 • Asfaltschoenen

  WORDT HET TE HEET ONDER JE VOETEN?

  Met enorm succes introduceerde Schutze Schuhe hun Asphalt Profi asfalsschoenen in 2006. Na twee jaar had Schutze Schuhe een enorm marktaandeel in de asfaltwegenbouw in Oostenrijk. Tot op heden hebben ze het grootste marktaandeel in Europa.


  NEDERLANDSE MARKT.

  In 2007 heeft Vellinga Veiligheidsschoenen de Asphalt Profi geïntroduceerd in de Nederlandse wegenbouw. Na grondige tests met gerenommeerde bedrijven is de verkoop snel gestegen. De gebruikers zijn alleen maar positief over Schutze Schuhe asfaltschoenen. Het is een revolutie in de wegenbouw. Het geheim zit in de gepatenteerde zoolconstructie. Het vermogen om warmte op te nemen zorgt ervoor dat de gebruiker continu over het asfalt kan lopen.


  DETAILS

  Schutze Schuhe asfaltschoenen kunnen de trillingen / resonantie van de Asfalteer machine gedeeltelijk opvangen. Dit voorkomt het "rare" gevoel in de benen. De schoenen zijn lichtgewicht, flexibel en hebben een uitstekende pasvorm. De loopeigenschappen zijn geweldig dankzij de (opvallend blauwe) platte absorberende zool. Dankzij de goede kwaliteit van het leer hebben de schoenen een lange levensduur en behouden ze hun pasvorm. Het lederen oppervlak is beschermd met scotchgard 3M waardoor ze water- en vuilafstotend zijn.


  De Asfalt Profi veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnorm EN 20345 S2.


  Let's beat the heat!

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters